utarta pasta z wędzonego łososia i masła na bułce
Pyszna kanapka.
Potrzebujemy:
Potrzebujemy:
- kręgosłup z łososia wędzonego
- łyżka masła
- szczypta pieprzu
- bułka
- świeże ogórki (najsmaczniejsze domowe)
Przygotowanie:
Obieramy mięsko z łososia, starannie aby nie było ości. W miseczce ucieramy z łyżką miękkiego masła, doprawiamy pieprzem. Smarujemy na świeżą bułkę. Jako dodatek możemy użyć plasterki ogórka,który orzeźwia naszą kanapkę.
Smacznego!
Obieramy mięsko z łososia, starannie aby nie było ości. W miseczce ucieramy z łyżką miękkiego masła, doprawiamy pieprzem. Smarujemy na świeżą bułkę. Jako dodatek możemy użyć plasterki ogórka,który orzeźwia naszą kanapkę.
Smacznego!
Komentarze